Tvättdags

Det är en tvättdag idag. Givetvis ska maskinen jävlas bara för att det finns en del som måste tvättas. Den har bestämt sig för att vägra centrifugera mitt i allt. Står och snurrar helt menlöst och kommer sig som inte för med den så nödvändiga centrifugeringen. Tillslut ledsnade jag och slet ur tvätten ocentrifugerad efter att ha provat tömma ut vatten över hela golvet, starta om och ändå inte.
Jag bar ut tung och blöt tvätt och stod och vred ur den manuellt vid torkställningen. Som kastad tillbaka i tiden. Rejält tillbaka. Tänk när inga tvättmaskiner fanns! Men då fanns heller inte denna mängd kläder och detta tvättbehov. Det fanns ett plagg i min tvätthög som påstods kräva handtvätt och det är väl hur trist som helst! Vem orkar sånt nuförtiden? Det fick vara. Just nu i alla fall.
Nu får vädret bara uppföra sig så all den dyblöta tvätten hinner droppa sig torr. Och maskinen fick testa en gång till med ny tvätt för att se om den bara jävlas tillfälligt eller har nåt verkligt hyss för sig.
För övrigt är det slappläge som gäller. Hur skönt som helst en fredag på semestern.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.