En morsdag

Och en namnsdag för min del dessutom!
Namnsdagar är inget vi firar alls egentligen. Och Morsdag firas som vanligt utan vare sig Mamma eller Dotter eftersom båda två finns på avstånd. Vi firar via nätet och via ombud.
image

Jag fick vacker blombukett och inredningstidning. Allt fixat av Maken, på Dotterns ordination. Dessutom lade hon ut vackra ord med bild på sociala medier. ❤
Mamma och jag bytte blomma … hon köpte sin morsdagsblomma och jag köpte en egen namnsdagsblomma. Dessutom bjöd mamma på god mat genom en pengaöverföring! Tack Mamma, smakade mums! ❤
Vi fick däremot eftermiddagsfikat hos Svärmor som finns på nära avstånd när Maken lämnade sin bukett till mamman.

För övrigt har dagen bjudit på väder som kunde användas till gräsklippning! Äntligen. Det är nåt med mig och knycket dock. Jag får inte igång den blå. Hur jag än knycker och drar. Måste snopet invänta Maken som givetvis knycker igång den på första rycket. Sen stänger jag inte av innan jag klippt det jag vill klippa. Som vanligt aningen selektivt. Men sån är jag.
Maken hade anlitat skjuts med flak på förmiddagen och hämtade hem de bräder som behövs för ett terassbygge i miniformat. Nu finns det som behövs. Själva jobbet kommer en annan dag.
Det blev också en vända på ett par elektronikaffärer och detta resulterade i en kaffemaskin och en tv! (och jag fick en fläkt på fot, perfket grej för en värmehatare som mig) Maken utrustar sitt nystädade garage. På ett sätt som antyder nån sorts utflyttning. Men ännu har han inte satt igång med någon sovplats. 😀image

Nu sitter han där, med nybryggt kaffe och tittar på diverse film. För givetvis hade han redan sen förr en blu-ray spelare att ställa som komplement till den nya teven som numera är uppsatt på vägen mittemot fikahörnan. Filmer har han samlat ihop ur husets filmförvaring och jag gissar att en hel del tid kommer att tillbringas därinne för hans del. Jag får då fritt valt på teven inne. I garaget kommer det att tittas på bilrelaterad film, och musik. Han har allt som behövs för trivsamma stunder på sin favoritplats. Mig hittar man förmodligen någonstans ute i trädgården istället.

Den här helgen gick för övrigt alldeles för fort, men den var bra!

90/100

2 reaktioner på ”En morsdag

  1. Fina blommor av dottern, tur att det fanns ombud i närheten. Jag fick en söt blomma Sanne Tur att maten smakade,vi satt hos Mickes och åt god thai mat som hämtades hem av Sanne och Micke.Så gick denna regniga dag i mors dags tecken. ❤

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.