Dom här alltså!

Dom är här nu!

image

Årets första bukett sprider sig liksom över hela huset. Doften är så där att jag bara vill stå med näsan mitt i den. Mitt i buketten.
Det är så mycket barndom och minnen i dem dessutom.
Den här buketten är inte helt utslagen ännu, plockade den på mitt vanliga ställe. Där hinner jag få många fler buketter än. Dessutom är mina egna steget efter. Det gör den korta säsongen lite längre. Så att jag verkligen hinner avnjuta den ordentligt.
De står sig inte så bra inne. Någon ynka dag innan de skrumpnar ihop. Jag kan ändå inte låta bli. Att hämta in stora fång och sprida ut dem i vaser överallt. Låta doften ta över. Efterlängtade syrener!

86/100

6 reaktioner på ”Dom här alltså!

  1. Dom är fina, min slår snart ut. Jag har en jättefin bukettapel, alldeles full av vita blommor. Tog in några kvistar i går, men det är ingen doft som på syrenerna, men dom är fina att se på.Ha det bra hoppas vi ses snart.<3

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.