Onsdagsnotiser

Jag har dribblat runt med så mycket ord idag. Så nu blir det bara ett gäng lössläppta tankar i all hast och allmän oreda.

  • Det där med bubbelvatten, det är så himla gott! Släcker törsten mycket bättre än vatten utan bubbel. Tur att man kan bubbla sitt eget alltså.
  • Somliga har ingen som helst omtanke för medmänsklighetens eventuella hunger utan beställer sin egen mat där först i kön med en omsorg som hade fått även hon Ribbing med vettiketten att vråla fula ord. Ett tips från hungrig medmänniska … diskutera med de tre barnen vad de vill ha innan ni kommer till disken och inte där framme med en sån överdriven pedagogik att hela kön plötsligt är för aga igen.
  • Nej, lilla lilla tanten. Du ska inte behöva sitta där på asfalten och frysa.  Den här världen alltså.
  • Dotterns värden återigen på sidan frisk! Sånt är skönt att höra. Visserligen har man inte riktigt bestämt sig för anledningen till ofriskheten ännu men hon har fått riktlinjer att följa och någon sorts handlingsplan är tilltänkt.
  • Hur kan de där minimala kockarna på teve få till så avancerad mat? Att de ens kan termerna imponerar.
  • Jag tänker vara ute … eller vänta, jag vill nog in. Ska han gå ut så ska jag också det! Nä, det är nog bättre att komma in om jag nu inte ska gå ut en sväng kanske? Får vi nån mat? Då går jag ut … en vanlig karusell i en galen kattkvinnas morgon. Som om jag inte hade annat att göra.
  • Varför tittar jag fortfarande på den där serien?
  • Jäkla tjat om våren och dess eventuella försening/uteblivning/återkomst/ vad fasen. Så länge jag levt har vi inte blivit utan våren nån enda gång. Men det kan vara lite olika på om den är tidig eller sen.
  • Kaffe, vad gjorde man utan kaffe?
  • Och … nä … nu är det verkligen helt tomt på tankar.

58/100

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.