Idag skulle man kunna skriva om …

den där snön som faller likt en decembersnö utanför fönstret just nu. Påpeka att det minsann är vår och vad gör då den där snön här? Tillägga att om den inte kom till jul kan den faktiskt låta bli nu också. Nu när det ska vara vår. Fast, jag älskar den där färgskalan av grått och vitt som är därute just nu så även snön är välkommen i min värld …

den där bebisen som föddes i går kväll och som alla andra också pratar om och skriver om fast med olika tonarter. Somliga är alldeles till sig och står nästan på tå, andra mer stillsamma och vissa helt aviga. Ett barn har fötts. Oavsett föräldrar och familjeband är en barnafödsel ett mirakel av största mått. Och denna kvinnokraft, urkraften som pappan själv ville prata om, men tystades ner i ivern att ställa triviala frågor om vad folk sagt, den är i sanning ett mirakel i sig …

den där O-medmänskliga presidentkandidaten därborta i landet av möjligheter … tja, var skulle man då börja? Och skulle man kunna sluta innan man själv deppar ihop av bedrövelse över att möjligheten ens getts honom …

den där teveserien jag följt sedan tidernas begynnelse. Och fortsätter av bara farten fast jag tycker att den tappat både fart och mark och allt mitt intresse. Nu pratar jag förstås om Grey´s anatomy. Från början var det drivet, intressant och spännande. Givande karaktärer man gärna ville följa. Nu är alla ihop med alla, typ ingen av karaktärerna har vare sig partner eller familjemedlemmar utanför jobbet. Tonen har blivit flamsig och tonårsaktig och fokus är mest på vilka som ligger och när man ligger och hur man ligger. Liknande händelser varvas om och om igen. Jaha liksom. Nu blev hon skadad ännu en gång. Gäsp. Intressenivån ligger och krälar längs med golvet inför näst avsnitt …

den där helgen som är på väg. Snart utropas fredagsmys över landet. Fredagens magiska skimmer innehåller till stor de ledighet. I alla fall för alla som arbetar bekväm arbetstid (det bör väl vara motsatsen till att arbeta obekväm arbetstid?). Den innehåller också extra god mat och diverse sockertyngt tilltugg. Själv tänker jag lämna stan denna helg och åka till den del av familjen som bor på annan ort. Där förväntar jag mig ett bra fredagsmys men framförallt lördagsmys på en öl och whiskymässa …

3/100

2 reaktioner på ”Idag skulle man kunna skriva om …

  1. Ja, säga vad man vill om den där kungafmiljen ni har där i Svedala, men jag tycker att de är fantastiska representanter för landet. Vet att det finns alla möjliga åsikter om monarkin i Sverige, men en fin familj verkar det vara som alltid måste leva sina liv i rampljuset. Inget jag avundas dem precis.
    Och ja, den där Typen på väg att bli presidentkandidat ja…Ännu skall det röstas i flera stater och det republikanska partiet står inte ens bakom hoom,
    men det ser farligt ut…. Och om han blir president? Ja, bevare oss väl!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.