En måndagskväll i huset

image

En i mitt fall ledig måndag tycks också vara på väg att ta slut. Nu är det frid och ro med var sak på sin plats. Middagen blev både vegansk och vanlig. Dottern som ännu är inneboende i föräldrahemmet har Vän på besök. Tjejerna har först gjort stan en stund. Kom sen hem hit för att umgås. Och jag bjöd på middag, veganskt anpassad på grund av veganVän. Gott blev det. Efterrätt också fast det bara är måndag! Även den anpassad.

image

Man kan få lyxa till det en vanlig måndag också.
Nu har tjejerna stängt in sig i Dotterns tillfälliga arbetsrum. Maken har ryggläge i soffan och en helkväll av program innehållande bilar framför sig. Då fanns ett rum över till mig. Dotterns tillfälliga sovrum stod tomt. Jag antog ryggläge i hennes säng och inväntar program utan bilar i husets andra teve.
Så har vi det en måndagskväll. Vi umgicks i alla fall vid maten. 😀

2 reaktioner på ”En måndagskväll i huset

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.