Söndagsmys

Den där klarblå himlen tycks ha fastnat, typ bränt fast. Förr sa man att bilden i datorskärmen kunde bränna fast om den stod på och visades för länge utan skärmsläckare. Måste vara det som hänt med himlen också. Den uppvisar inte minsta avsteg eller variation från det blå. I morse när jag åkte från jobbet var det lika blått som det varit i jag vet inte hur många dagar nu. Enformigt!
2015-08-23 10.31.09Jag kom hem, slappade lite med frukost ute tillsammans med Maken. Läste sen en notis på facebook och ja, vi hakade på kan man säga. Maken backade ut Rodden ur garaget och jag angjorde håret i stadig hästsvans och sen åkte vi. Det utlovades loppis, matmarkad och ponnyridning och en del annat i Högbo. Vi kom dit med vinden i håret kan man säga och parkerade på anvisad plats på en äng. Massor av andra hade tänkt lika. Parkeringsvakten var förvånad över uppslutningen.
Vi passerade först matmarknadens lockelser … whiskysenap, rapsolja, korvar och sånt och gick sen gång upp och gång ner mellan alla loppisborden. Gjorde inga fynd alls! Och så var det så in i bängen varmt!
Vi strosade istället iväg i det natursköna området och tittade på annat än gammalt skräp. Handlade fika på ett mysigt litet café och satt i skuggan i gräset utanför och fikade och tittade på folkvimlet och hundvimlet.
Sen kände vi oss nöjda och Roddade vidare. Hamnade hos bilintresserade Makens likasinnade kamrat på bilsnack och kaffe en stund. Sen kände vi oss hungriga och Roddade mot stan där vi slank in på mycket trevlig stammisPub (läs CC) och käkade god mat.
2015-08-17 19.09.26Nu har jag landat i hammocken med Pancakes. Solen har just lämnat synfältet och som det känns nu kan jag nog bli kvar här en bra tag till. Så pass fastvuxen att jag skickade ett sms till Maken därinne … sms Jag fick vad jag ville ha 😀

10 reaktioner på ”Söndagsmys

  1. Det där med att bli fast på grund av att katten ligger bekvämt kommer jag aldrig att förstå. Nu gagnade det visserligen dig, som blev serverad, men annars vet man ju redan att katten kommer att ligga bekvämt igen inom en minut från att man flyttat den. 😉

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.