Hur var det med den där semesterkänslan?

Så här i inledningen av dag två kanske det är läge att analysera lite?

  • Sovmorgon? Nä. Jag kliver upp rätt tidigt ändå, är liksom vaken. Det är trivsamt med tidiga och lediga mornar. Och dagen blir lång!
  • Uteliv? Hittar även idag en solig utomhusmiljö som vid blotta åsynen lockar till kaffe ute på en av favoritplatserna. Det är däremot inte alls nån temperatur för dylikt men jag envisas. Klär på mig, som om det vår tidig vår eller kanske höst. Rullar dessutom in mig i en filt. Ändå fryser jag och måste värma händerna på kaffekoppen. Fast jag ändå placerat mig på ett av de soliga ställena.
  • Mys? Jo, med en katt som gör mig ynnesten att sitta nära och tätt intill blir det extra mysigt.
  • Planer? För mina lediga dagar finns inte så många planer. Idag har jag tänkt mest flyta omkring. Eventuellt ta en loppisrunda. Igår var det trädgårdsarbete mest. Gräsmattan behövde klippas och blommor skulle ses till. Underbart, till och med gräsklippningen. Jag trivs i trädgården, oavsett väder.
  • Kreativitet? Ja verkligen! I går kom jag på att jag hade en del glasfat som inte används. Tillsammans med en hel del ståltråd blev dessa pynt, eller solfångare om man så vill, som jag hängde i de där rostiga rosportalerna jag har därute.

Övrigt:

  • Det finns en hammock att hämta och jag vet var jag ska ställa den.
  • Jag dammsög i häromdan. Slipper idag.
  • Finns en massa pysselidéer i huvudet, och jag har tid med sånt!
  • Jag har tid att skjuta upp sånt där som jag inte känner för att ta tag i just nu.
  • Jag har tid att följa minsta infall.

En reaktion på ”Hur var det med den där semesterkänslan?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.