Som utlovat

5Häromdagen var jag ”bakom scenen fotografen” när Dottern jobbade med ytterligare ett fotoprojekt. Och då lovade jag visa hur det blev. Hon har jobbat med sina bilder och här i hennes blogg hittar man arbetsgången med dessa. Tror inte hon är helt nöjd ännu. Men ”slutbilden” är det hon strävar efter. Ett drömscenario. Jag gillar den!

Tänk att man kan fotografera en grej på en helt annan plats och plötsligt byta omgivning för den i en annan bild. Sängen och tjejen i vitt fotograferades hemma på gården. 9Tjejen i svart fotograferades  i olika positioner på den snöiga stranden. Sängen har hon monterat in därefter. Och ökat på antalet tjejer, därför var det viktigt att ha tjejen i olika positioner så att inte alla versioner av henne skulle bli lika i slutbilden.
Photoshop är fantastiskt när man behärskar det. Och det gör Dottern!

2 reaktioner på ”Som utlovat

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.