Näe, jag har inte så mycket mer att tillägga

En ny vecka och en ny stickning är påbörjad och jag är trött. Efter en intensiv och bra helg med rejält sena kvällar. Typ mer än mitt i natten sena kvällar. Så jag säger inget annat än Godnatt nu. Återkommer i morgon. Troligtvis med nåt briljant …

image

3 reaktioner på ”Näe, jag har inte så mycket mer att tillägga

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.