Näe, inget som går till filmhistorien

Vi misslyckades med att avbeställa en film från filmklubben och i veckan hittades alltså denna obeställda film i brevlådan. Det visade sig vara The Expendables 3. Jaha. Denna fredagskväll innehöll inget vettigt på teve. Fixar inte fångarna på det där gamla fortet och orkar inte med resenördandet på spåret. Vi bestämde oss för att se den där filmen.
Med tanke på alla skådespelarna som var med borde den vara sevärd … alla … nåja, nästan alla, är såna som brukar bidra till schysst filmunderhållning. Eller vad sägs om, Mel Gibson, Harrison Ford och Antonio Banderas! Men så var ju Sylvester Stallone och Dolph Lundgren med också. Självklart Arnold dessutom.
Jag måste genast erkänna att jag tappade handlingen direkt. Om det nu fanns nån. Ett gäng trötta gamla tuffingar i en helikopter, räddar annan gammal tuffing från nåt fängelsetåg. Utför obegripliga stunts och gör av med alltför mycket ammunition. Och upptäcker att fiende nummer ett fortfarande lever och måste stoppas. Av nytt fräscht gäng tuffingar, som modernt nog petar in en sexig och slagkraftig brud i tajta kläder. (trött suck) Alla gamlingar utom Stallone fick kliva åt sidan. För han var liksom den givne ledaren och piloten av ett hajflinande flygplan som tog dem till konstiga ställen. Men självklart sumpade ynglingarna chansen och behövde genast räddas av de gamla tuffingarna. Och sen briserade alla ut i gemensam glädjeyra av sprutande ammunition och töntiga tuffingrepliker tillsammans. Som en enda stor tuffingfamilj. Och Stallone tros förlorad men dyker givetvis upp ur vågorna till pampig hjältemusik. Sen sjunger allihop segersången på en bar.
Tre saker:

  1. Märkligt, att det finns två tidigare delar av denna soppa.
  2. Vi har betalat för skiten
  3. Och ägnat en fredagskväll åt den

Sen pratar vi inte mer om det här.

6 reaktioner på ”Näe, inget som går till filmhistorien

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.