Detta är ännu en torsdag

Och torsdagar är det väl inget fel på. Inte den här heller.
Jag åkte från jobbet i morse för att åka direkt till mitt andra jobb. Det var klart efter ett par timmar och då kunde jag åka hem och vara ledig.
Väl hemma släppte jag in ett par schyssta katter som tillbringat morgonen och förmiddagen ute. Glada att få komma in, få lite mat och omsorg.
Jag lyckades sedan somna på soffan, med en av dessa katter tätt intill mig och en skön filt över mig. Under tiden stod teven på och babblade om nåt jag inte hörde. För jag sov ju.
När jag masat mig ur sovläget övervägde jag att städa, men jag hittade undanflykter. Hållbara sådana.
Maken kom hem och då åkte vi en sväng på Erikshjälpen och sen till den där Vänägda puben i stan. Vännen bakom bardisken är verkligen som gjord för att stå bakom en sådan disk. Maken hade ett ärende. Han ska hjälpa till med att fräscha upp delar av inredningen. Och medan han for omkring med tumstocken i näven släntrade jag fram till bardisken och beställde en Lagavulin. Japp. Jag har ju faktiskt helg redan idag. Sedan satt jag vid det som idag utnämndes till ”vårt” bord på denna pub, som redan blivit en stammispub för oss som knappt nånsin besöker dylika ställen. Det där bordet är som gjort för oss två och det är dessutom nära bardisken så att vi kan umgås lite med vår Vän. När han inte störs av andra kunder. Drack sakta av min Lagavulin och njöt av tillvaron.
Efter att alla mått som behövdes var antecknade och min wirre var urdrucken åkte vi hem. Lagade lite sen kvällsmat och nu sitter vi här i slapparläge, med en gammal film på teve.
Torsdagar. Näe. Det är väl inget fel på dem.

4 reaktioner på ”Detta är ännu en torsdag

    • Nej inte alls, mitt privata skrivande har gått i stå. Jag hjälper kunderna inom det företag jag jobbar på att upprätta ett kvalitetsdokument kring sin assistans. Givande och utmanande och också en hel del skrivande visserligen.

      Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.