Nu blev det så där sent igen

Men några rader ska jag väl få ihop. Ett löfte är ett löfte fast timmen är sen och hjärnan trött. Kanske för trött. Så jag leker lite bara, låter slumpen välja ett gammalt inlägg i denna blogg. Inspirerad av andra stryker jag hårt i min egen text och vaskar fram nåt helt annat.
Detta blev kvar …

tusen saker faller
så jag når inte
utan flyger iväg

wpid-2012-11-19-10.47.20_Dean_Twinkle_Fine.jpg

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.