Tisdagsmorgon med havsutsikt

image

image

Semester är en trevlig syssla som det är svårt att få nog av. Jag avnjuter den dessutom på bästa sätt kan jag nog säga. Först två lugna veckor hemma i mina vrår. Och för tillfället på hemlandsvisit i lånat husrum.
Jag sitter i skuggan på verandan, måsarna skriker och vadar i havet utanför. Det är varma dagar. Att de är för varma för min smak är lätt att lista ut. Det är bara dessa mornar och kvällar som är njutbara. Andra tidpunkter handlar mer om överlevnad. Och att hitta skugga eller nåt som fläktar för att hålla den äckligaste värmen i från mig.
Dagar och kvällar ägnas åt socialt umgänge när man är här. Det är därför vi är här! Trots det fantastiska boendet med havet nedanför trappan. Man skulle kunna ligga i lata solstolar och plaska i solvärmt havsvatten. Vi sitter istället i skön ac-sval bil och åker mellan olika kaffebord. Och faktum är att jag betydligt hellre gör det, än ligger i nån solstol. Om den inte stod stadigt i skuggan skulle det vara tortyr att sitta i den.
Nu är det däremot helt fantastiskt. Sval och skön altan utan sol. Morgonstilla. Innan dagens planer tar vid på allvar.

___________________ 🙂 _________________________________

2 reaktioner på ”Tisdagsmorgon med havsutsikt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.