Hobbitträdgård

Det kanske inte är nyttigt för mig att vara ledig … men jag har ägnat mig åt att bygga ut åt Hobbitarna.
De flyttade in i min trädgård förra sommaren. Ganska skygga, jag har ännu inte sett till dem.
Däremot står Gandalf och hänger under ett dött träd i närheten. Han kanske vet var de håller till. Och om de är släkt med Baggins eller nån annan släkt. Trädgårdsintresserade tycks de i alla fall vara, för det växer och frodas runtomkring deras hus i den där lilla trädgården. Lite av samma vildvuxna slag som i resten av den stora trädgården.

Välkommen in och se hur dom har det! Passar på att visa runt nu när de ändå inte syns till. Kanske är det på nåt äventyr. Längre hemifrån än de någonsin varit.
image

Gandalf övervakar!
image

Hobbitfikat verkar vara framdukat!
image

En vy över trädgården.
image

Över bron och raka vägen in.
image

Ja, så har dom det för närvarande, mina Hobbitar i trädgården. Sommaren har bara börjat än …

______________ 🙂 ____________________________________

8 reaktioner på ”Hobbitträdgård

  1. Åhh, så mysigt! Påminner mig om ett dike som jag och mina syskon dämde upp när vi var små. Med riktig lucka som gick att dra upp och där vattnet då drev ett litet vattenhjul kopplat till en dynamo som tände en lampa. Vid dammen byggde vi små hyddor till våra lyckotroll, en brygga och en båt som de kunde åka ut på dammen i. Nu vill jag göra nått liknande som dig, så det händer saker i trädgården!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.