Ny junivecka

Det är rätt skön sommarluft idag. Inte alltför varmt. Än i alla fall.
Jag tittar ytterst sällan på väderleksrapporter eller vädertjänster. Det syns liksom, vädret. När man tittar ut genom fönstret och tar en titt på termometern. Sällan har jag något behov av att veta vädret i förväg, det får visa sig helt enkelt. Fast nu kollade jag faktiskt. Eftersom jag hängde ut tvätt och himlen ser relativt blandad ut. Ska den bli torr eller ska den bli blötare innan jag kommer hem? Den får i alla fall hänga kvar.
Jag klev upp ganska tidigt. Har med åren funnit det behagligt att kliva upp när kroppen vaknar av sig själv. Det tycks också bli tidigare med åren. Kanske behöver man inte samma mängd sömn längre?
Klockan var ställd på en senare tidpunkt, men den stängde jag av när kaffet redan var klart. Att vakna av väckarklockan är fortfarande lika plågsamt som i yngre år. Vetskapen om att något annat bestämmer över mig och klockans van att väcka mig mitt i bästa sömnen. Det är klart bäst att vakna av sig själv, oavsett när på morgonen det råkar ske.
Den här veckan är jag ledig från ett av mina två jobb. Det innebär att jag sover hemma varje natt. Ända till söndag i alla fall. Däremot har jag en hel del att göra med det andra jobbet, och ska strax iväg. Då vistas jag på olika ställen och delar av det kan göras hemifrån om jag vill.
Ännu är semestern helt utom räckhåll. Fast jag gärna sett att den var här nu. Jag jobbar på, det blir nog bra.

_________________________________________________________________ .:.:.:.:.

2 reaktioner på ”Ny junivecka

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.