Skolavslutning

Nuförtiden är man inte med såklart. Dottern är vuxen och fixar sånt själv. Vi är inte ens på samma ort. Firade lite förra helgen när vi var där och packade med henne istället.
Idag hade hon i alla fall avslutning på sitt Gestaltande Fotografi år.
Jag såg en bild på henne finklädd på facebook i morse. Just det där med finklädnaden har varit en grej alla hennes skolavslutningar. Många timmar har vi tillbringat i och utanför provhytter för att få ihop de rätta plaggen. Det ätta utseendet. Oftast klänningar, eftersom hon alltid älskat just klänningar. Alldeles speciellt minns jag en böljande ljusblåblommig som hon hade i ettan tror jag. Och en lila skapelse med en stor drake på. Låter värre än det var. Och det där äppelgröna (inklusive slingor i håret i samma nyans) som hon hade i femman. Och allt högre blev klackarna. För att på senare år krympa en del igen.
Idag bar hon svart klänning med vit liten krage. Så fin, som alltid!
Minns tydligt när den här ansökan skickades in. Och nu är det slut. Lägenheten i packning och på söndag lämnar hon allt det bakom sig.
Bra jobbat kära Dotter! Jag är stolt över dig! ❤

__________ ❤ __________________________________________________________

6 reaktioner på ”Skolavslutning

  1. Den lila med drake låter helt fantastisk, vill ha! Min dotter valde skjorta, väst och slips. Och färgade håret mörkrött…

    Gilla

  2. Hos oss är det också klänningar av all de slag som gäller. Ju blommigare desto bättre. Sista skoldagen för oss i morgon, fredag den 6.6 på ‘Sverigedagen’.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.