Plötsligt var det kväll!

Och precis när jag tänkte säga godnatt inser jag att bloggen står tom! Jag som skulle få ihop ett inlägg om dagen i hundra dagar ska väl ändå inte falla innan målsnöret ska klippas?
Jag har faktiskt bloggat varje dag i … låt se … nittiotre dagar så här långt! På söndag är det hundra. Vad händer då? Typ inget, annat än att jag kan gratulera mig själv till att ha klart bloggutmaningen.
Vissa dagar har det varit nödlösningar. En mängd listor har fått stå för livlinor, när hjärnan betett sig som om den aldrig bildat en enda mening tidigare. Vissa dagar har meningarna infunnit sig trösterikt och flödigt. Det är olika det där med skrivflöde. Men regelbundenheten är en nödvändighet i skrivandet om det ska bli något.
Många gånger har fingrarna vetat själva vad som skulle skrivas.
Ikväll hade varken fingrarna eller hjärnan nåt att säga. Och egentligen finns det mycket att säga men inget som vill sortera ut sig i text. Det beror till stor del på att en del stor grejer rumlar runt och tar plats. Låter inget annat komma till tals. Osorterat, ostrukturerat. Blir det mest. Och flitigt använd backknapp. Som effektivt raderar ut alla oanvändbara bokstäver.
Därför sitter jag här och svamlar. Mest bara svamlar faktiskt. Alltså godnatt!

4 reaktioner på ”Plötsligt var det kväll!

  1. Grattis till ett imponerande mål! Blogga 100 dagar i sträck utan uppehåll? Ja, jag håller med, då får svammel minsann vara med på ett hörn det också! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.