Ner genom landet

Vi sitter återigen i lånad bil och åker med full packning till Gamleby. Ett läsår har gått och Dottern är klar med sin utbildning på Gestaltande Fotografi om bara några dagar. Hur fort gick inte det här!
I augusti förra året åkte vi ner med både henne och alla grejer. Fyllde en etta och lämnade henne på främmande ort. Det kändes ödsligt och evighetslångt.
Nu ska samma etta redan tömmas.
Det vi har med oss nu är grejer hon lämnade hemma i höstas. Efter en rejäl sortering har dessa bantats ner till hälften. Och packats om. Samma sak ska ske med det hon har i lägenheten i Gamleby. Somligt ska kastas, somligt ska packas för vidare flytt. Och en del ska med hem till oss.
Gamleby blir en punkt i historien och i framtiden flaggar Göteborg. Dit flyttar hon med alla sina saker om en vecka. Och blir sambo! Av den anledningen ska somliga grejer bort redan den här helgen.
Vi har knappt två timmar kvar av resan. Idag gör vi inget annat än tömmer bilen och sen tar vi det lugnt och ser över läget.
Jag tror hon har haft ett bra år. Gamleby må vara litet och händelselöst men ett bra ställe att lära sig sköta allt själv på. Och skolan tycks ha varit fantastisk! Det syns om inte annat på hennes foton. Nu är det dags att gå vidare.

2 reaktioner på ”Ner genom landet

  1. Jag har sagt det förut om hela familjen; Vilken kreativitet ni alla besitter! Fotografering, skriverier, målande etc. Kommer ihåg att du brukade rita/skriva på glas också! Lycka till på Dotterns nästa äventyr här i livet. Väntar med spänning på fortsättningen…

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.