Lat torsdagskväll

Sitter skönt tillbakalutad i en avslutad arbetsvecka. Bryr mig inte om att det regnar ute. Tände istället ett gäng ljus och hällde upp ett glas vin.
Tänker inte flytta mig ur det här soffhörnet för nåt annat än att gå och lägga mig så småningom!
Middagsmaten är avklarad. Storhandlat har jag också, på det där smidiga hemkörda sättet. Det är så himla skönt. Att handla hemifrån utan trängsel. Och får det hemkört och inburet. Jag måste dock packa upp själv. Men även det är gjort. Och då är soffhörnan kvällens enda alternativ.

För övrigt har vi en hemvändande Dotter. Tror vi. Hennes fysiska uppenbarelse är inte närvarande just nu. Dock uppenbarar sig alla tänkbara tecken på att hon finns på hemmaplan för tillfället. Spår av röd hårfärg i duschen. En stor sminkväska på hallbyrån. Kameraprylar lite här och där. En extra dator. En obäddad säng. Jo. Hon är nog här. Fast ute på vift med gamla saknade vänner för stunden. Föräldrarna får sån där outnyttjad dagtid. När inga kompisar har tid. Sen flyger hon iväg och syns till frampå förmiddagen igen.
Idag har hon och snälla pappan varit tur och retur till huvudstaden. För att lämna in hennes inramade förstoring som ska delta i klassens fotoutställning på lördag. Det är en stor tjänst. För Maken hatar att köra i huvudstadstrafiken. Men tavlan är på plats och vi åker ner igen på lördag för att vara med på vernissagen.
Nu blir det mello.

4 reaktioner på ”Lat torsdagskväll

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.