Dagen går vidare i sitt rogivande tempo.

Vilsamt eller inte, det finns ändå en gräns för hur mycket pianomusik man står ut med. Och i samma veva ringde min storhandlarleverans på dörren. Det var bara att masa sig ur slöläget och packa upp varorna. Alltså så himla skönt det där är! Jag är lika impad än. Handlade i tisdags när jag kom hem från jobbet. Men kaffekoppen i ena handen och iPaden i den andra, mer rogivande än så kan det knappast vara att handla mat. Och i förmiddags kom en kille och bar in kassarna i hallen. Och därmed är skåpen påfyllda igen med minimal ansträngning!
Så pass lättvindigt att jag orkade städa lite också. Jag gillar att damma! Och samtidigt som jag gör det kan det lätt hända att jag arrangerar om lite bland glasprylarna. Rogivande syssla det med faktiskt.
Sen fick jag ett sms om att ett paket lämnats av på utlämningsstället. Med mitt namn på. Så då lämnade jag städningen åt sitt öde och drog ut i snöblasket. Hämtade paket och strosade på ett par loppisar. Men där hittade jag inget dag. Provade några plagg som såg intressanta ut på galgen men galet fel på mig. Sen hann jag även posta ett paket med destination Dotter. Innan jag åkte hem med en bukett färgglada tulpaner och mitt paket. Gissa vad det innehöll? Japp. Rätt. Glas såklart.
Nu. Har jag faktiskt hällt upp en liten, liten whisky. Sedan ska jag hitta duschen och göra mig i ordning för kvällens tjejträff. Den hålls i ett annat hus än mitt i kväll och bara man väl är där blir det en rogivande kväll där man bara kan sitta och pladdra och bli serverad god mat och vin.
Jag kan alltså glatt konstatera att jag lyckats med min plan om en stillsam dag.
Och nu har jag dessutom övergivit pianomusiken för musik med både fler instrument och sång.

4 reaktioner på ”Dagen går vidare i sitt rogivande tempo.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.