Att det snöar? Jo, det kan man säga.

Och det är slipprigt och spårigt ute på vägarna. Såg en bil i diket när jag åkte från jobbet och två andra hade krockat vid infarten till stan. Vet inte hur det gick för dem. Såg bara alla blåljus på håll och hörde trafikvarningen i radion.
När jag väl var hemma, utan egna incidenter, skottade jag lite. Grymt lite ska erkännas. Kanske finns det ork att skotta mer senare. Om inte annat så frestar det med löftet om ett paket som finns att hämta. Och beger jag mig ut igen i det ärendet blir jag nog tvungen att skotta när jag kommer tillbaka. Men kanske inte nu. Inte än.
Istället har jag tänt en massa ljus i arbetsrummet och fått på mig mosters fina stickade tofflor.
Dessutom har jag lyckats övertyga katterna om att det verkligen inte är något uteväder, så de där rastlösa typerna har slagit sig till ro i varsin soffa. Det är verkligen drygt med vinterväder av den anledningen. Speciellt som Musse kan öppna dörren själv. Sen står han där och tomglor på snön och vänder tillbaka in igen. Så jag har låst! Det fixar han inte, får snällt sova tills det blir bättre väder. Jag vill inte ha dörren på vid gavel gång på gång i detta väder.
Här råder alltså ett trivsamt lugn för tillfället.
Det är också fredag igen. Men jobbhelg för min del, så jag gör inte så mycket väsen av detta fredagsmys som snart utlyses över hela fejjan.

Dottern och Pojkvännen åkte igår. Så grymt tomt och tyst det blir igen. Det har varit trevligt att få rå om dem några dagar och Pojkvännen (som hittills varit helt okänd för oss föräldrar) var en trevlig bekantskap. På alla sätt och vis.
Tyvärr tycks Dottern bli sjuk när hon kommer hem. Och sitter hemma hos sig med bokad läkartid för att kolla sin hals. Igen. Hoppas det inte är halsfluss den här gången också. Tur att hon har Pojkvännen hos sig just nu.

Medan jag väntar på besked om hur den där halsen mår kan jag lika gärna hämta paketet och skotta lite snö. Så får det bli.

4 reaktioner på ”Att det snöar? Jo, det kan man säga.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.