Städ och jobbtorsdag

Börjar se slutet på denna vecka, vars innehåll varit av varierat slag! Men ännu återstår ett par jobbgrejer innan jag kan landa i lunchsoffan hos en god vän i morgon.
Innan jobbet tar vid idag tänker jag städa upp lite i det här huset! Aningen försummat just nu. Inte för att vi två vuxna stökar till det så väldigt. Det samlas alltid lite krafs på köksbordet. Den där posten som inte är nåt att ha, typ reklam och annat skräp, har en tendens att ligga kvar där tills jag får nog. Den där posten som är nåt att ha brukar hamna i en hög på köksbänken. Jag gillar inte högar! Vill ha bord och köksbänkar fria från allt onödigt. Helst. Det blir alltså lite sorteringsjobb, var sak på sin plats.
Sen behövs det lite helt vanligt dammande. Detta damm. Och till det lägger vi katthåren. Snart kommer tiden när dessa pälsrika herrar tänker byta till en tunnare och lättare vårkostym. Då gör jag inget annat än dammsuger. Men de fäller alltid en del, speciellt där de ligger och sover. Sen sätter man sig där själv, och får en tät pälsbeklädnad på sina kläder. (Tejprollern går varm här för det mesta.) Alltså blir det till att ränna runt en sväng med dammsugaren idag också. Borde torka golven med en mopp också … det får vi se om jag hinner (läs orkar) idag. Dessutom behövs en rengöring i badrummet och säkert hittar jag en del att tvätta också, om jag får för mig att besöka tvättstugan. (Vilket jag förmodligen kommer att akta mig för)
Men, om jag får det mesta av allt där gjort blir det mycket trevligt att komma hem från jobbet i morgon bitti. Så ja. Vad sitter jag här för?

En reaktion på ”Städ och jobbtorsdag

  1. Nej men! Du har ju beskrivit min fredag! I alla fall nästan. Jag är faktiskt ledig idag men ska iväg på eftermiddagen. Innan dess ska jag städa och feja samt vänta in posten och se om det finns något brev till mig. Om inte måste jag ta mig till min vårdcentral så att jag får läsa det där. 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.