Slapp sjukskrivningsvecka

Och det ska väl såna veckor vara! Jag har ätit mina ”helikoptrar” ordentligt och har nu bara fem tabletter kvar, så är kuren slut. Och nog har de hjälpt! Har den här åkomman under kontroll känns det som, så kanske fick jag tabletterna i tid trots allt. Visst svider det och skaver lite i huden än men det är betydligt bättre redan. Misstänker att det kommer att vara lite kännbart ett tag till innan det släpper helt. Turligt nog fick jag tydligen bara en bråkdel av vad andra beskriver. Tacksam för det. Har en aning om hur hiskeligt jobbigt det här skulle kunna ha varit.
Och visst har det varit skönt att vara hemma så att kroppen fått återhämta sig i lugn och ro. Dessutom har jag varit rätt så trött emellanåt. Somnat tidigt om kvällarna och sovit tungt hela nätterna. Fast det varit lite obekvämt med halva överkroppen i känsligt läge.
Men nu känner jag mig ändå tillräckligt bra för att jobba igen. Och kör igång direkt i morgon. Veckan är rätt fullspikad men det ska nog gå bra.
Under veckan har jag roat mig med att redigera text, pärla, blogga och pyssla med en fotobok. Förutom att slappa på soffan och sega runt. Nog skulle jag lätt få tiden att gå på de viset en vecka till … men nu får det räcka! Back to life, back to reality …

2 reaktioner på ”Slapp sjukskrivningsvecka

  1. Skönt att du sakta men säkert repar dig! Får oss att uppskatta vår hälsa när vi hamnar i sjuksängen, tycker du inte? Lycka till med din första vecka tillbaka!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.