En sak jag borde ta tag i (en sån där rubrik från den där listan)

Förr hade vi ett pannrum i källaren. Därinne stod en oljepanna och drack dyr villaolja för att vi skulle få varmt hus och vatten av behaglig duschtemperatur. Men sen flyttade en fjärrstyrd värme in och vi (Maken) sågade den gamla pannan i bitar och slängde ut den.
I detta pannrum kunde också en viss mängd grejer förvaras men inget viktigt eftersom en viss oljig lukt satte sig i det mesta. Så där fanns en del kartonger mest. Med julsaker och sånt. Men efter att pannan begravts fanns betydligt mer plats för grejer i en luktfri miljö. Så ja. Vi stuvade väl in av allt möjligt som inte behövdes dagligdags.
Glömska/ignorerande av detta rums tidigare användningsområde. I ett pannrum finns nämligen inget vidare snyggt golv. Väggarna håller ingen vidare kvalité heller. Men med en matta över skiten och fullt med jox märks inte det.
Rummet skulle behöva tömmas totalt. Golvet behöver rejält med färg och väggarna likaså. Sen behövs ett schysst hyllsystem så att det blir nån ordning på det där som ska förvaras också.
Det skulle jag behöva ta tag i. Suck. Har nån numret till Johnny och Mattias?

4 reaktioner på ”En sak jag borde ta tag i (en sån där rubrik från den där listan)

  1. Jag har två lådor och ett skåp i köket som har blivit till ‘skräpförvaring’ ända sedan vi flyttade in i vårt nya hem för 2,5 år sedan. Dessa behöver gås igenom och städas. Vill du byta? 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.