Alltså jag vet att det är en klyscha, men vart fasen tar tiden vägen?

En ny vecka är en bra bit på vägen redan! Och jag känner mig knappt klar med förra. Och julen står snart för dörren. Kan jag ju ta och sammanfatta förra veckan med en lista kanske. För att stanna upp lite.

Förra veckans boksläpp: Den där novellboken jag fått äran att vara med i släpptes med en releasfest på tisdagseftermiddagen i huvudstaden. Jag styrde om lite i veckoplaneringen och kunde därmed åka för att vara med på denna fest. Jag fick sällskap med mig dessutom i form av en god vän. Det var mycket trevligt.
Ungefär hälften av bokens novellförfattare hade kommit. Vi fick höra storyn om hur det kom sig att det alls blev en bok. det bjöds på förfriskningar också. Och vi fick varsitt exemplar av denna nya bok och minglade runt och signerade våra egna noveller i varandras böcker.
Ja, mycket trevligt som sagt. Jag är glad att jag åkte!

Förra veckans shopping: Bestod av lite shopping i sista minuten inför den där Stockholmsresan. Jag skulle ha tvättat i tid. Men det gjorde jag inte. Så jag åkte och köpte en ny tröja istället. Och så skulle jag köpa skoputs till mina kängor. Tänkte att de därmed skulle duga bra. Men medan jag väntade på min tur i kassan fick jag syn på ett par grymt snygga stövlar. Jag brukar inta kunna ha stövlar för att de oftast är för smala i skaftet. Men ja, dessa gick på. Och var både snygga och sköna. Så jag skippade skoputsen.
Sen blev det såklart lite shopping i huvudstaden också. Vi kom nån timme innan det var dags för bokfest. handlade inga stora grejer men en och annan julklapp blev det. Och en Muminmugg med nytt motiv till mig själv.

Förra veckans jobb: Ja, hann med lite sånt också i vanlig ordning.

Förra veckans provning: Lördagskvällen var inbokad. Vi gick på whiskyprovning. Testade rökiga sorter som jag gillar. Av sex olika sorter på provmattan har jag själv två och hade smakat två andra. Alltså var det bara två jag inte provat. Vi skulle rösta fram en vinnare också. Prickade rätt på den redan innan jag provat de övriga. Kanske inte så svårt eftersom den tillhör mina absoluta favoritsorter.

Förra veckans väder: Ja, somliga jublade ju. Över det där som började ta sig ner från himlen och samlade sig i högar som krävde skottning. Tung och jävlig var den! Satt fast på bilrutan också. Nä fy. Och självklart var det nödvändigt att ge sig ut precis den dan det snöade som mest också. Orkar inte prata mer om den där snön.

Förra veckans matiga umgänge: Först hade jag tjejträffen hemma hos mig. Fixade mat och efterrätt och stod i med sånt man gör när värdinnelotten fallit i ens knä. Då hinner man inte med att sitta och prata lika mycket, för det ska dukas fram och dukas undan och kokas kaffe.
Sen, på söndagen var det dags för årets julbord med jobbet. Därifrån behövde man inte gå hungrig heller. Jag ägnade mig mest åt fisken och sillen. Mums.

Förra veckans uppvaktning: Det var det där med den där boken. Boksläppskalaset, och så var jag med i tidningen samma dag. Blev intervjuad en dag hemma i köket. Med boken i handen. Sen blev jag uppvaktad med fin blomsterkorg på det där julbordet. Efter att chefen läst novellen högt för alla. Det kändes bra att höra den i högläsning!
Och nu går livet vidare!

2 reaktioner på ”Alltså jag vet att det är en klyscha, men vart fasen tar tiden vägen?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.