Helt sjukt ointresserad!

Av att ta tag i grovstädning av köket! Det behövs verkligen. Och jag påbörjade tappert i går med att torka ur och städa i rejält vitrinskåp som står i där. Eller ja, kom bara till den nedre skåpdelen och där blev en del grejer över. Som förde mig vidare till ett skåp i vardagsrummet. Där jag torkade ur och arrangerade om. Lyckades dessutom krascha två fina glas. Varpå jag fick börja dammsuga istället.
När dammsugaren ändå var framme drog jag tillbaka till köket och lyckades förmå mig att städa tre av kökslådorna. Tre återstår. Plus skåp och dörrar och socklar och inte minst ugnen. Och jag har verkligen ingen som helst lust! Idag heller.
Jag försökte peppa mig själv i går kväll, inför denna morgondag. Med att jag skulle få morgonkaffe i lugn och ro först. En stunds slappande. Och sen komma igång.
Men nej. Det gick inge vidare. Mest ansträngande hittills idag är en dusch. Lite vikning av torra lakan och hängning av tvätt. Sen passerade jag ruskigt snabbt köket och hamnade här igen.
Ute är det regn. Kattgrabbarna sover i varsin stol intill mig. (Jo Musse snodde givetvis kontorsstolen medan jag duschade. Så jag fick snällt hämta en annan stol.)
Jag skiter i det där skåpstädandet och hemfaller åt slöheten. I dag i alla fall. Ska snart iväg på ett möte. Och i morgon jobbar jag hela dygnet. Kanske på torsdag, när jag kommer hem från jobbet. Då kanske det finns intresse för städning av skåp och sånt. Kanske.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.