Men se där, det blev ordning!

Mitt påbörjade sorteringsprojekt i och runtomkring bokhyllorna kom av sig. Fick fint främmande av Dotter på besök och då fanns det givetvis roligare saker att göra. Och det var inte så att hyllorna städade sig själv heller.
Men nu, efter söndagsnattjobb, i en gråmulen måndagsförmiddag kom jag igång. Lovade bildbevis på hur brorduktig jag är 😉 och kan nu visa upp rätt ordningsamma hyllor. imageRensade bort en massa böcker! Som stått på undantag sedan förra rensningen. Och inte rörts sen dess. Då åker de ut!

Därmed finns plats för nåt nytt 🙂 Tills vidare fyller jag utrymmet med krafs och annat. I väntan på de där riktigt bra böckerna.

image

Själva arbetsplatsen. Med gammal segdator för tillfället. (eftersom jag fortfarande inte hört ett enda knyst från min felanmälan … ) Det ser rörigare ut än det är på grund av grejer på hörnet. Men från sittplatsen sett trivs jag rätt bra! Har svårt att känna nån kreativitet om det blir för stelt och ordnat.

image

Bakom ryggen finns fler hyllor, med både nytta och nöje kan man säga. Fick ordning på det mesta där också. Även om jag undvek att ge mig in i pärminnehållet.

För att man ska må riktigt bra vid datorn behövs givetvis en del mys också! Speciellt så här års.
Och skulle man tröttna på datorhäng kan man slå sig ner i soffan och slöa till riktigt ordentligt. Eller så används den av katterna som gärna gör mig sällskap där om jag sitter vid datorn. (Tigger är där för att påminna om det roliga i livet 😉 Han kan ju det där med att studsa och ha kul!) Soffan är också av bäddbart slag när det kommer nattgäster. image

image

imageOch så det allra heligaste … mina smycken har ett alldeles eget krypin. Med draperi att dra för om jag vill gömma undan röran. Annars gillar jag att se dem, och att stå där och välja efter humör och tillfälle.

Ja, så nu är det ordning. Igen. En stund. av någon oförklarlig anledning har det här rummet en tendens att slamma igen. I synnerhet skrivbordet. Får se hur länge detta ordninsamma varar denna gång.

6 reaktioner på ”Men se där, det blev ordning!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.