Ingen långvarig glädje

Ja vad ska man säga. Jag har ingen dator! Igen!
Den nyss hemkomna datorn som landade i brevlådan i måndags är inte längre nåt att räkna med. Då packade jag bara upp den, konstaterade att den fungerade och sen åkte jag till jobbet.
Kom hem på tisdagsmorgonen, startade datorn och hade en del jobb att göra. Fram på eftermiddagen var jag klar och samlade ihop en del pärmar och grejer och bar in dessa i ett annat rum. När jag kom tillbaka stod datorn och luktade rök igen! Svart i skärmen och liksom helt död! Kan inte vara sant!
Jag provade stänga av och sätta på den igen, jag provade hdmi-kabeln till teven. Inget liv. Den lyser i tangenterna och fläkten surrar men det är liksom allt.
Less är bara förnamnet! Och ännu mer less efter att ha pratat med supporten igen. Där misstron över mitt handhavande skär i örat på mig! Ryter till att det faktiskt inte är min första dator, jag kan hantera dem. Jo, jo. Såklart hummade grabben i andra ändan.
Och nu är det nån sorts vänteläge. På att supporten ska höra av sig med besked om hur vi löser detta. För man var tvungen att fundera, lämna över till annan avdelning. Jo, kan tro det! Men kanske man skulle felsökt datorn ordentligt innan man bara bytte ett gäng grejer och skickade tillbaka den. Den har uppenbarligen nåt allvarligt fel. Grabben undrade om jag hade några anspråk på HP. tacka fan att jag har! Jag har en halvårsgammal dator som bränner ut sig av nån anledning. Och har därmed ingen dator, igen. Jag vill ha en fungerande dator! Jag har garanti och har inte på nåt sätt hanterat denna dator ovarsamt eller fel. Se till och få hit en reparationsorder illa kvickt! Jag hoppas verkligen att nån hör av sig med vettigt besked på måndag. Så jag slipper ringa och efterlysa detta. Som jag fick göra förra gången. Fan också!

5 reaktioner på ”Ingen långvarig glädje

  1. Förstår din frustration och ilska. Det är överjävligt deluxe, speciellt när de ifrågasätter en själv trots att det är deras produkt det är fel på. 😦

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.