Jaha

Å vad jag saknar min dator just nu! Ja, folk svälter i världen och allsköns eländighet finns runtom knuten. Mitt ilandsproblem intill detta är visserligen som en fluglort. Men i alla fall!
Jag satsade en sparad slant på en ny dator. Den bästa jag någonsin haft (eller förmodligen inte eftersom den brann, eller nåt, efter bara ett halvår) och trodde att jag skulle få njuta av den länge än.
En ultrabook. Tunn, smidig, lätt och fin. Följde min minsta vink.
Och nu står den och är helt rökt och jag sitter och hackar ner mina ord på en liten vinglig padda med separat tangentbord. Ja! Jag är tacksam för denna! Men ändå.
Jag vill ha min dator. Jag vill jag villl jag vill.
Ännu har jag förtröstan att företaget tack vare min garanti ska lösa detta på bästa sätt, men faktum kvarstår. Jag är utan dator nu!
Känner mig som en gnällig unge med glassen i gruset.
Och ändå kan jag inget annat än vänta. Och ringa och tjata. När helgen är slut.

I går kväll var det lyskväll på stan. September har börjat och tusentals marschaller tändes runtomkring Gavleån för att belysa detta. Vackert och trivsamt att promenera längs detta upplysta stråk i goda vänner sällskap. Och jag hade så klart kameran med och kom hem med en hop bilder att ladda in i … just det … DATORN och hade sån lust att sätta mig ner och genas redigera dessa i … DATORN. Men jag har ju ingen!
Satte mig vid Makens stationära i morse. Jo, det finns en sån i huset, relativt ny dessutom. Med alla nödvändiga program. Och därmed känner jag mig ännu mer som en gnällig unge vars klubba nån tog. Jag kan lika bra sitta där såklart. Men jag vill ha min, tunna, smidiga fina ultradator!
Usch.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.