Nej men! Sommar igen!

Jag längtar efter hösten! Men i morse när jag öppnade altandörren var det inte hösten som stod där utan högsommaren som tydligen bestämt sig för att återkomma. Och den hotar med massa värme! Jag som precis börjat njuta av svalkan. Ja, ja, bara att acceptera. Inget blir annorlunda av att man retar upp sig på vädret. Det består ändå så sånt energislöseri tänker jag inte ägna mig åt.
Det blev kaffe i paviljongen. Inte alls illa det heller. Än så länge är det svalt och skuggigt därinne och man kunde tillbringa hela förmiddagen där om man vill.
Men efter kaffet ägnade jag mig istället åt lite blomvattning och altanstädning, så att altanen kan vara trevlig att vistas på i denna sensommar.
Dagen idag kan innehålla olika alternativ. En massa bilar på ett nostalgievent eller ett loppis på kolonin? Maken kände mest för loppiset (man kunde ha trott något annat) och för min del spelar det ingen roll. Loppis får det bli.
Till kvällen finns det en massa bilder att ta i tu med. Dessa ingår i en present och det är hög tid att göra något åt den saken. Den här dan kommer alltså att trilla till historien ganska snabbt den också.
Ha en trevlig sensommarsöndag!

2 reaktioner på ”Nej men! Sommar igen!

  1. Jo, vi har sensommar värme här i England med, jag ska se vad jag kan göra om att låta bli at skicka den vidare. För min del kan den gärna stanna ett tag till. 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.