Nä, det var inte snabbt fixat.

Jag åkte inte till stan. Valde köpcentret utanför stan istället. Där finns en del affärer som jag aldrig handlar i. Inbillade mig att det kunde vara ett smart drag för att hitta något jag gillade men som ändå inte var precis som allt annat jag oftast köper när det gäller kläder.
Och jo, på det första stället hängde en klänning. Supersnygg, överkomligt pris och den fanns i svart. Kan det verkligen gå så lätt? Naturligtvis inte. Klänningen var supersnygg, upptill och i ryggen. Men alldeles fel i kjolen. Jaha. Och så där fortsatte det. Från den ena affären till den andra och ändå höll jag hårt i humöret och provade duktigt, även sånt jag normalt hade ratat redan på galgen. För snävt, fel modell, fel färg, fel material. Fel. Fel. Fel.
Tillslut släppte jag klänningstanken och provade blusar och byxor. Blusar fanns det gott om. Men nja. Liksom inte helt rätt ändå. Humöret började svika och hungrig var jag också. Gjorde ändå ett sista försök. Stod såklart tillslut i en provhytt i exakt den typen av tunika jag alltid faller för. Köpte den. Orkade helt enkelt inget annat. Gick sedan till affären som saluför mina favoritjeans och fick med mig ett par svarta. Så får det bli. Hoppas på att morgondagens väderleksrapport inte är helt rätt. För jag blir inte klädd för sol och värme på den där festen. Men nåja. Jag kommer att känna mig lagom fin och bekväm i alla fall. Kanske jag bidrar med ett bildbevis i morgon när kläderna sitter på. Vi får se.
Därmed sprang en ledig fredag kvickt som en silverfisk in under badkaret. Får ta vara på kvällen i stället. Har planer på att bli utbjuden på middag. Får väl se om Maken håller med 😉 Han fick ju trots allt lön idag.

2 reaktioner på ”Nä, det var inte snabbt fixat.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.