Ännu en fredag har anlänt! Hur många finns det?

Fredagarna kan vara extra trevliga om man dessutom har ledig helg. Självklart för alla som pysslar med vardagsarbete, då är såklart fredagen en efterlängtad dag. Minns det där från mina egna arbetsår där man gick till jobbet varje vardagsmorgon. Nu åker jag oftast till jobbet när andra åker hem. Och åker hem när andra morgontrötta trängs i trafiken för att ta sig till sina arbetsplatser. Dessutom kan jag ha ledigt vilken vanlig vardag som helst och jobbar på helgen ibland.
I morse var typiskt en sån morgon när jag åkte hem i andras åka-till-jobbet-rusning. Då är det trångt på stan. Fullt i alla filer inför rödljusen. Cyklister som ska svischa över på de vita strecken och folk i farten liksom. Och så jag. I min röda bil, med radion som sällskap och avslappnat ledig! På väg från jobbet för att åka hem och koka kaffe och vara allmänt slapp.
Augustiluften är av härligt slag. Hög och frisk och lockande. Jag gjorde i ordning en av mina absoluta favoritplatser i trädgården och bar ut kaffe och dator.

meDär sitter jag nu. Mitt i solen nästan. Förutom den del som skyls av tallgrenen framför. Med en sjal om axlarna och fågelkvitter och humlesurr runtom. Så idylliskt va!
Ska bara sitta här en stund, och samla mig. För jag måste ut i en del klädbutiker i dag. Inte min favvosyssla men det är inför den där festen i morgon. Där jag behöver ha något snyggt att ha på mig. För hur jag än letat i garderoben hittar jag inget som lämpar sig för ”århundradets fest” som inbjudan lockar med. Känn ingen press. Tja, något ska det väl finnas. Hoppas jag hittar det snabbt.

En reaktion på ”Ännu en fredag har anlänt! Hur många finns det?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.