Klädbekymmer! Sällan …

Och min personliga shoppingassistent som har flyttat till Småland. Det är synd. Nu när jag verkligen skulle behöva shoppinghjälp.
Maken och jag ska på festligheter i helgen. Hans fackförening fyller hela hundra år! Och ställer till med fest för sina medlemmar och även deras respektive på stans fina kulturområde.
Frågan man som kvinna ställer sig i det läget är given. Vad f..n ska jag ha på mig???
Och så går man ner i garderoben och utbrister snart i nästa klassiker: ”Jag har inget att ta på mig!”
Hur tjusig ska man vara på en hundraårsfest? Klänning, kjol eller byxor och nån snygg överdel? Vilken typ av skor? Dottern lämnade en del såna kvar. Tyvärr har vi inte samma storlek men jag kanske ändå kan hitta nåt par som passar.
Gjorde en snabbscanning av butiksutbudet i klädväg i går. Det blev inte lättare. Nu är butikerna fyllda med höstkläder. Men på lördag är det inte höst! Det kan till och med vara riktigt varmt. Så de där brallorna och den långärmade blusen jag provade kan bli riktigt obehagliga.
Alltså måste jag verkligen ut i klädsnurrorna igen. Sånt är inte kul! Och som vanligt är jag ute i sista minuten. Fast den där inbjudan suttit på kylen sen i juni. Jaha. Jag måste alltså till stan idag igen!? Eller så tar jag det en annan dag …

2 reaktioner på ”Klädbekymmer! Sällan …

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.