Regn och järn och en födelsedag

Idag regnar det, att döma av minen på vissa katter är det mitt fel. Förlåt.
Jag passade på att öppna korsdrag när jag kom upp i morse. Instängd och varm sommarluft byttes snabbt mot frisk och regnig sommarluft. Gjorde det mycket behagligare att vistas i detta hus som blir rent olidligt varmt när solen tar sig in.
Denna onsdagseftermiddag ska en trevlig man firas. En aktningsvärd ålder, för han fyller hela åttio. Och varje år när han fyller säger vi med förundran. Det kan man inte tro! Nej, skulle jag gissa åldern hamnade gissningen betydligt lägre. Inte sjutton kan han väl fylla åttio?
Men innan det. Ska Maken och jag åka och låna en lastbil. Med den ska vi åka till byggvaruhuset och frakta hem armeringsjärn. En av mina trädgårdsidéer ska förverkligas. i alla fall så långt som att materialet skaffas. För att bäras över på baksidan i väntan på en dag är det inte regnar. När järnet är böjt och på plats ska jag bildbevisa. Innan dess får nyfikenheten äta dig.
Nu ska vi bara dricka ur kaffet, sen åker vi.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.