Semestermattan utrullad

Och jag dricker kaffe på altanen. Det blåser en lätt bris och åtminstone delar av himlen är blå. Humlorna har trevligt med sommarblommorna och katterna strosar i sakta mak över gräsmattan. Ja, så kan man också inleda en semester.
Tyvärr verkar den där brisen tillta och hotar bli blåst. Och jag är helt insvept i röken från ett par myggspiraler eftersom myggen är ett otrevligt sällskap. Gräsmattan måste klippas, huset behöver dammas och dammsugas och vill det sig illa blir jag tvungen att åka och handla också.
Men. vd gör det. Jag har semester och kan ta en sak i taget om jag vill.
Veckan kommer att bjuda på trevligheter. Det vet jag redan. Någon fyller en aktningsvärd ålder och ska firas. Och tjejträffen ska både förenas och återförenas i en stuga vid havet. Vi har någon sorts avslutning varje år, innan sommaren. Nu blev det mitt i pågående sommar eftersom två tidigare medlemmar har möjlighet att återvända. Det blir alltså ett glatt gäng som samlas vid denna stuga.
Tyvärr iföll detta på en annan högtidlighet som jag missar eftersom det visade sig omöjligt att vara på två ställen samtidigt. Sånt är synd. Jag hoppas det blir en riktigt trevlig fest och att du blir redigt firad kusin!
Nu ska denna dag tagas tag i för kaffet är urdrucket.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.