Kusinhelg!

Vissa måndagar sitter man i kvällningen och känner sig nöjd. Över att man varit med om en riktigt bra helg! Precis sån var min helg den här gången. Självklart orsakas detta av trivsamt och lättsamt umgänge!
Kusin Sol och hennes Viking kom med tåget på lördagen. Vi hämtad dem på stationen och kände direkt att det skulle bli en riktigt bra helg.
Vi kusiner, med samma namn dessutom, har inte setts överdrivet mycket genom åren. Men nu när vi fått syn på varandra kan vi ta igen det! Vi har mycket gemensamt och trivs verkligen bra ihop. Avslappnande och välgörande bra. Jag är så glad för det!
Vi hade jättetrevligt hela lördagskvällen med mycket skratt och prat. Söndagen tillbringade vi ute på en tur till det där havet som ligger jäms med denna stad. Och därefter hittade vi god mat på stan. När vi skiljdes åt vid stationen var vi helt överens om att ses snart igen! Tack för en supertrevlig helg ni två! Så kul att ni kom!

Sedan väntade vi faktiskt en kusin till! Han hade åkt från Norrland neröver för att köpa sig en bil. Inte vilken bil som helst. En Porsche kom han med i sena söndagskvällen. Tillsammans med lilla gulliga sonen och en god vän. Grabbarna behövde pausa och sova en natt innan de åkte uppåt idag. Minstingen somnade tvärt. Vi andra satt vid köksbordet ett tag innan sömnen tog över.
Vi hade en trevlig start på måndagen också. Innan de tre grabbarna i de två bilarna åkte norrut. Mycket trevligt att träffas igen!
Så man kan verkligen kalla detta en kusinhelg.
Man kan också utan överdrift säga att det varit en av de bättre helgerna. Så ja, jag är nöjd här i måndagskvällningen.

2 reaktioner på ”Kusinhelg!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.