Svag för karlar med sammet i rösten

När dom sjunger alltså! Samlar på dem. I spotifylistorna. Det kan vara vilken sorts musik som helst bara dom träffar tonerna utan minsta gnissel och sjunger så jag känner det i magen. Den isländska vikingen från mello är en sådan. Dom passar perfekt att starta veckan med, en mulen måndagsmorgon i slutet av maj.
Kom nyss hem från jobbet. Har hunnit med att mata hungrig kattPojkar, packa upp det jag handlade på hemvägen, koka mitt morgonkaffe och sedan fastnade jag i soffhörnet. Med de där rösterna, dörren öppen så regnlukten kan komma in och kattPojkarna kan springa som de vill. Det uppskattas tydligen för det är ett väldigt spring både in i huset och tillbaka ut igen. Och upp i soffan för att snacka lite med mig och bli krafsad på.

Dagen står alltså ledig för mina fötter. Och ska dessutom avslutas med en tjejträff.
Kanske klippa gräsmattan? Avvaktar lite med det för att se om regnet tillåter någon klippning. Annars finns det annat pyssel. Jag ska stoppa ner lite kryddväxter i krukor och vistas ute i trädgården. Där finns alltid något att göra.
Köpte ännu en trädgårdstidning i går. Nu vill jag ha armeringsjärn …
Den här veckan består av väldigt lite jobb. Jag har flyttat om i schemat för att ta en minisemester. Dottern ska på intervju till en fotoskola! Och vi bestämde oss för att följa med och se en annan del av landet. Spännande med intervjun. Håll alla tummar! För att hon ska komma in på utbildningen. Även om det innebär att hon flyttar, långt hemifrån, till hösten.
På hemvägen gör vi ett nattstopp hos Makens släkt.
Och så avslutar vi veckan med trevligt besök av min släkt! En bra vecka det här. Med sammetsröster och allt.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.