Lost in space

Ambivalent och obeslutsam är jag. Tydligen även totalt oteknisk.
Väljer och vrakar och kan inte enas med mig själv och jag sliter mitt annars så datormedvetna hår.
Jag har samlat på mig ett gäng snygga gamla ramar. Tanken är att dessa ska bilda ett snyggt sammansatt kollage på sovrumsväggen. Av egna fotoutskrifter.
Nu har jag ägnat timmar åt detta denna måndag utan att komma nån vart!
Först försökte jag få min dator, som äger alla bilder, att kommunicera med Makens färgskrivare. Detta nya operativsystem! Det hittar inte hans skrivare och jag har letat drivrutiner på nätet, utan att få dem att samarbeta. Bara där tappar man kreativiteten rätt ner i missmodets slasktratt.
Då försökte jag istället få Makens nyligen reparerade dator att snacka med vår minisever, som också är husets bildarkiv. För att kunna hämta dem direkt till skrivaren alltså. Misslyckades även där. Hans dator vägrar kännas vid nån server. Alltså jag brukar kunna få tekniken dit jag vill! Men idag hånskrattade den mig då rätt i ansiktet.
Istället ploppade jag då i ett usb-minne av Starwarsmodell i min dator. Och påbörjade bildväljandet genom att kopiera in bilder i magen på Stormtroopern.
Bilder har jag ju gott om …
Och det är där nästa problem sitter.
Vad vill man se på en sovrumsvägg? Så långt som till att det inte ska vara foton på folk och fä har jag kommit. Inte heller alltför mycket blommor, även om jag skulle kunna fylla väggar med egna bilder på blommor. Men det blir tjatigt i längden.
Kanske vill man se bilder man blir glad av, vackra bilder, bilder med lugn och harmoni? Det är trots allt ett sovrum.
Tja. Hur ser såna ut då? Typ hav och strand och natur och … redan där är jag helt lost.
Nog för att jag vet vad jag gillar men detta är både mitt och Makens sovrum och jag vet att vi har olika syn på vackert.
Så jag gav upp det där bildletandet också. Radade ut mina ramar på sängen för att hitta en kreativ och snygg formation. Fotade den med mobilen för att inte glömma hur jag vill ha dem uppspikade.
Har i alla fall kommit en liten bit på väg då … eller?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.