Påskdagen har bara börjat

Och den började lika tidigt som vanligt tack vare en viss katt. Till hans försvar får man väl tillägga att klockan passat på att göra sommar under natten. Alltså var det tidiga inte fullt så tidigt längre.image

image

Jag gick i alla fall upp, kokade mitt morgonkaffe, tog både kaffekopp och dator med mig tillbaka ner i sovrummet. Har
skapat en ny morgontradition för lediga helgmornar tydligen. Jag tänder sedan alla ljusen (och det är några) och sitter i sängen med kaffekopp och dator en bra stund.
Det är en mycket skön start på dan, oavsett vad resten av den må innehålla.
Även den här påskdagen är helt oplanerad för vår del. Det gör inget, att ta dan som den kommer är ett bra alternativ.
Det kan tänkas innehålla en del kreativt pyssel. Har ett som jag ligger lite efter med och ett annat som jag skaffade mig i går när vi tog en spontan shoppingrunda. Hittade lite nya pärlor som jag ska knyta ihop med trådar, tills det blir armband.
Ha en trevlig påskdag!

6 reaktioner på ”Påskdagen har bara börjat

  1. Det låter som om din oplanerade påskdag blir rätt skön. Själv ska jag iväg och jobba i ett gäng timmar innan jag åker hem och sover för att sedan jobba ännu fler timmar i morgon. Jag vill också pyssla lite, har köpt fler papper att göra kort av, men det får vänta tills i nästa vecka. Är ledig några dagar mot slutet av veckan. 😀

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.