Back to life, back to reality …

Efter en vecka med diverse möten och jobb kom äntligen fredagsmorgonen!
Maken och jag klev upp tidigt och låste upp dörren för morgonpigga och långväga gäster. Familjen Kusin kom hemifrån med glatt humör och virvlade in i huset och livade upp stämningen. Länge sedan de var här men inte så länge sen vi sågs. Och så otroligt roligt att ha dem här, för en hel helg!
Och en sån bra helg vi haft!
Ungdomarna bodde hos Dottern. Skötte sig själv och gjorde sånt som ungdomar gör. Dök upp här emellanåt för att göra oss sällskap runt det förstorade matbordet i en trivsam middag.
Man hinner mycket på en helg ändå. Massa mat och prat och lite film och gamla fotoalbum. En del shopping och ett restaurangbesök och lugnt bara vara. Och en massa skratt! Himla bra alltså!
I morse klev vi upp tidigare än ottan och låste upp dörren igen, för att låta morgontrötta långväga gäster bära ut packningen och starta långa resan hem. Avundas dem inte. De har många båttimmar kvar. Medan vi sitter och slappar i soffan och summerar årets bästa helg.
När man kravlat sig ur täcket en sådan tidig morgon blir man lite för pigg för att somna om direkt. Då hittade vi direktsändningen av Oscarsgalan! Hann med att se alla de tunga priserna i glitter och glamourvärlden.
Sen, när andra gick till jobbet denna måndagsmorgon, då gick jag och lade mig en stund till.
Nu är det diskat och dammsuget och fixat. Man kan knappt tro att någon varit här! Men värmen inombords säger att dom har det! Nåt att leva på länge! Och jag vet dessutom att jag har ett liknande besök att se fram emot senare i vår! Härligt alltså.

4 reaktioner på ”Back to life, back to reality …

  1. Tack själv!! Det alltid lika roligt att träffas och umgås med er allihopa. Det är bara allt för sällan! Likväl är det bara att fortsätta samtalet där vi slutade sist när vi träffas nästa gång:) Det är ju så med nära o mycket kära vänner!!!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.