Påbörjat en fredag igen!

Ny fredag alltå. Den här helgen är av ledig art. Alltid extra skönt när man har en jobbhelg i ryggen.
Gårdagens alla hjärtan firade vi med Dottern. Hämtade med oss mat och satt i hennes gröna soffa och åt och hade trevligt! Hon hade köpt vita tulpaner i present till mor och far. Och vi hade köpt en termos till henne. En slagtålig sådan med fint motiv på. Eftersom hon pluggar på distans kan det vara trevligt att kunna ta med sig kaffe och böckerna och bege sig någon annanstans med pluggandet. Kanske.
Umgänget blir av en annan art med ett utflyttat barn. När man inte går hemma och nöter på varandra. Det är roligt att hälsa på henne. Lika roligt när hon hälsar på oss.
Innan vi åkte till henne i går hann vi också med att fira en god vän som alltid har en sån hjärtlig födelsedag! Lite kaffe och en semla, trivsamt mys med smågrabbarna och trevligt prat runt fikabordet.
I morgon ska jag bli firad! Tjejträffen har bjudit ut mig på restaurang med anledning av den där siffran 50 som hittade mig i julas. Fick själv välja ställe och då bestämde jag mig för Gävles nyaste restaurang. I det nybyggda höghuset fullriggaren, alldeles intill Gavleån. Restaurangen på bottenvåningen och så kan man ta hissen upp till Skybar för drink och utsikt över stan. Ser fram emot en trevlig kväll med tjejerna!
Det lutar alltså åt en bra helg tycker jag!
Önskar alla andra detsamma!

2 reaktioner på ”Påbörjat en fredag igen!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.