Att flytta en Dotter, del 4

Nu är det nära! Kring lunch i morgon har hon nycklarna i sin hand. Och kan se sig om ordentligt i en tom lägenhet.
Det mesta här hemma är packat och klart. Vi är lediga alla tre i morgon och kan börja köra in mindre grejer så fort vi kan låsa upp dörren. Då hinner hon kanske få lite ordning i lilla köket och lilla garderoben innan vi lastar av möblerna på lördag.
Två nätter till har vi en inneboende Dotter. Sen får huset vänja sig med oss två.
Idag har vi tömt garderoben. Den där walk in closet´en som hon tjatade sig till i fjortonårsåldern (eller när det nu var) när hon upptäckte en skrubb i källaren. Som vi jobbade med att tömma ur all skit som fanns i den! Och försöka hitta förvaringsplats för allt det som skulle vara kvar nånstans. Sen målades det om och byggdes in nåt enkelt klädsystem. Och en stor spegel på väggen.
För nåt år sen målade hon om igen och byggde om lite för att göra det ännu bättre. Och kläderna har trängts därinne. Inte riktigt i den ordning som det utlovades när jag suckande började tömma skrubben den där gången i begynnelsen.
Makens och mina kläder har trängts i två garderober i sovrummet. Och två byråer. Trångt, bökigt och o-bra.
Nu är walk in grejen tömd, städas och min!
Alla mina kläder, skor och väskor vräkte sig in där idag så fort de fått höra om den nyare lyxigare förvaringsmöjligheten. Wow alltså! Jag ser fram emot att kunna hitta kläderna lättöverskådligt numera. Maken också. För nu huserar han över båda smågarderoberna i sovrummet och en av byråerna. Alla hans omsorgsfullt samlade t-shirts är sorterade efter kategori. (Ja jag vet, jag har en lätt sjuklig sorteringsådra … )
Den andra byrån ska flytta med Dottern och bli hallbyrå. Hon behöver den innerligt väl om hon ska ha plats för alla sina kläder.
Ja, nu börjar det på riktigt!

2 reaktioner på ”Att flytta en Dotter, del 4

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.