Att sätta sig i soffan

När man borde göra en massa annat är det dumt att sätta sig i soffan.
Nu sitter jag här och är både hungrig och trött och jag borde handla och lag mat men hur ska jag komma ur soffan?
Efter en natts jobb åkte jag till ett direktpåföljande möte i grannkommunen. När jag klev ur bilen fastnade mina oumbärlig läsglasögon, som också fungerar som diadem, i håret. Och bågarna gick av och tappade ur ena glaset. inte mycket man ser i dem då. Och jag måste ha läsbrillor! Kollade läget på en sömnig liten kiosk men där fanns inga dylika läshjälpmedel. Kom på att jag hade ett par reservare i bilen så jag hämtade dem. Gamla och repiga i fel styrka men det funkade så pass att jag klarade mötet.
På hemvägen visades sig solen. Då behövdes solbrillor för det bländade rejält i allt det vita där i skogen.image

Avfarten till E-fyran som följer på skogsvägen var avstängd och jag fick istället åka gamla vägen hem. Det resulterade i ett spontant besök hos en kompis utanför stan, där jag hade turen att få lunch också.
Sen kom jag hem och orkade ingenting. Mer än att konstatera att jag borde handla mat.
Fast först måste jag komma på vad jag ska handla. När man är hungrig och trött och sitter fast i soffan finns inga hjärnceller kvar. I alla fall inga som har med handla och laga mat att göra. Vad äter man en helt vanlig måndagskväll egentligen?
Åså måste jag åka och skaffa mig ny brillor också. Suck.

En reaktion på ”Att sätta sig i soffan

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.