To be or not to be?

Den här bloggen ser plötsligt mer än lovligt öde ut! Obesvarade kommentarer (sorry vänner) och gamla inaktuella inlägg. Och mängden läsare … tja … inte hamnar jag i någon topplista precis.
Den senaste tiden har det varit fullt upp med allt och inget. Mest en massa sånt som jag inte lägger i någon blogg. Och det annars så ivriga skrivandet har varit … tja … mindre ivrigt kan man säga.
Därmed har jag också funderat en hel del över just detta bloggande. Varför håller man på med det?
Och ska jag rent av lägga av med det?
Det är en fråga som tills vidare plaskar obesvarad i mitt inre.

Idag är det ännu en fredag. Inför en intensiv jobbhelg. Det är november, solen skiner och det är för årstiden för varmt. Satt vid ett vågskvalpande hav i går, med fika. Sånt man brukar göra helt andra månader än just november.
Men det där havet, och det där vågskvalpet, och den där vinden i håret, kom med goda råd och vissa horisonter tycktes klarare än innan och vissa moln blåste bort. Kanske var det bara för stunden?
Dagen idag för med sig trevligheter. Liksom kvällen.
Men ännu är det bara sen morgon. Tyst och lugnt.
Om jag kunde stoppa tiden, skulle jag göra det nu. Behålla morgonen ett par timmar till, innan jag tryckte på startknappen igen. Och tillät dagen att ta fart.

Kanske är det så med havet. Det har en stillsam inverkan.

8 reaktioner på ”To be or not to be?

 1. Bloggen är din. Det som känns rätt ÄR rätt. Jag skulle sakna att läsa dig då jag tycker om att följa med i dina tankar, funderingar, bilder och vardag men känner du inte för att skriva här mer så ska du inte det.

  Vilken skön morgon ni hade. Jag avundades er redan tidigare då jag såg bilderna därifrån och efter din beskrivning av det önskar jag verkligen att jag kunnat vara med.

  Kram

  Gilla

  • Tack snälla! Ja, jag är nog inte redo att dumpa den än men ibland känns den bara för tråkig. Kanske jag får en ny gnista nu när det närmar sig jul. Inte för att hösten hindrat mig. Det är mer en massa funderingar om detta skrivande.
   Kram!

   Gilla

   • Jag tänker inte säga åt dig att fundera mindre eftersom vi är lite för lika i det avseendet och det därför vore som att prata med en stenvägg. 😉 Däremot så tycker jag att du ska ta det som det kommer. Vem behöver bestämma sig direkt? Det finns tid. 🙂
    Kram

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.