Gäster

image

Vi har haft gäster från hemlandet. Har fortfarande i typ två timmar till. För då ska jag skjutsa dem till ett ruskigt tidigt regionaltåg för att de ska kunna ta morgonflyget hem.
Vi satt en stund och funderade över om det var bättre att hålla sig vaken än att sova nån timme.
Av så lite sömn riskerar man att bli bara tröttare. Resenärerna valde sömnen ändå eftersom resan inte är lång nog för nån vila.
Mig går det ingen nöd på, jag är ju strax hemma igen och kan lägga mig. Men de ska resa ca en och en halv timme med tåg, vänta ca en timme på arlanda och flyga ca en timme och sen köra ca en timme innan de är hemma och kan sova.
De kommer att vara trötta när alarmen går om ett par timmar och de kommer att vara trötta tills de når egna sängar. Avundas dem inte!
Vi har i alla fall haft trevliga dagar! De hade gärna fått stanna lite längre. Tiden går fort när man har roligt ju!
Och tiden går sakta när man ligger och försöker vara vaken mitt i natten. Det händer ju att man har svårt att somna ibland och ligger mitt i klarvakenheten och glor in i mörkret. Nu när jag gott kunde ha den åkomman är ögonlocken givet klistriga. Så jag kommer att somna … Och vakna seg, frusen och trög. Men jag är ju strax hemma igen och då … gissar jag att den där klarvakenheten gör dig påminnd.
Helt i ofas alltså!

6 reaktioner på ”Gäster

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.