Vid min dator

image

Har jag en handduk och en liten lövsamling. Det är inte min lövsamling! Vid min dator har jag nämligen ofta sällskap. Av fyrbent slag. Som gillar värmen från datorn och skrivbordslampan och att vara där jag är. Och häromdan, när han bökat omkring en stund på den lite hala och hårda skrivbordsytan, utan att hitta rätt läge. Då sträckte han på sig, satte sig upp och tittade mig i ögonen. Jag tyckte det var uppenbart vad han ville. Så jag vek en handduk och placerade intill datorn. Genast klev han dit och undersökte detta nya och mjukare underlag. Fann det godkänt.
imageSå numera ligger han hellre vid min dator och skräpar ner efter sina uteäventyr. Och då får jag ha kontorsstolen ifred. I alla fall så länge lampan är tänd. För den bidrar med sån skön värme.
Att delar av mina tangenter befinner sig bitvis pälsgömda är inget han kan rå för. Han ligger bara där, vid min dator och njuter av livet.

4 reaktioner på ”Vid min dator

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.