Idag är jag lite slö faktiskt!

Eftersom jag farit fram som en hel städfirma här hemma hela veckan, så slöar jag idag. På denna soliga och lediga septemberfredag.
image

Maken följde en av mina nycker i går och satte upp en gammal dörr i trädgården. Där har jag suttit med frukost en del av förmiddagen. Och trivts. Vi jobbar så bra ihop, jag och Maken. Jag pekar och han gör som jag säger!
Dörren har tidigare varit hylla i vardagsrummet. Den åkte ut förra sommaren när vi gjorde om därinne. Och har tagit plats i garaget för att jag inte kunde skiljas från den men ändå inte visste var jag skulle ha den. Så en dag, inspirerad av en god vän i hemlandet, kom jag på det!image

Hur bra den skulle passa ute vid altanen där det finns en lite oskyddad sittplats. I omgångar har vi planerat att göra trädäck precis där men ännu inte tagit beslutet. Det är så mycket jobb med sånt. Efter ett tag blev jag lite frusen och gick in. Gjorde mig i ordning.

Sen åkte jag till affären. För att slippa trängas med fredagshandlarna. Som kommer två och två med långa listor och står i vägen överallt och bockar av. Jag hann jag före dem nu.
Fick vad jag skulle ha och kom sen hem och packade upp och åt lite lunch. Ska strax koka kaffe och ta med mig ut. Sitta där vid dörren och slappa ett tag. Läsa lite. Njuta lite av ledighet och finväder. Den där underbara hösten som finns i blåsten. Och dörren ger både skugga och lä har jag hunnit upptäcka!
Där ska jag sitta och invänta helgen. Som är helt ledig!
Och av ett spännande slag! Vi får finbesök av en kusin som jag inte träffat irl på över tjugo år. Ser fram emot det besöket! Tror vi kommer att ha mycket att prata om.
Dessutom kommer Dottern hem från Prag på söndag!

2 reaktioner på ”Idag är jag lite slö faktiskt!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.