Släpp alla sköna semesterdrömmar …

image

Och instäm i kören att det är så skönt, att återgå till vardagen. Vem sjutton har hittat på den?
Jag har alltså avslutat årets sommarsemester. Jobbat ett första nattpass. Visst finns semesterdagar kvar, eller timmar som vi räknar dem i, som räcker till en del höstledighet eller nåt. Men den där lyxen att vara ledig flera veckor i sträck och ta dan som den faller i famnen. Den möjligheten låter vänta på sig ett år nu.
Jag trivs rätt bra på mitt jobb. Hade inte minsta jobbångest vare sig i söndags eller i går innan jobbet. Men självklart, kunde jag välja … skulle inte ha några problem med sysselsättning alls.
Nå, nu är vardagen så här. Bara att jobba på. Och denna lediga dag är märkt städning. Med kraftig rödpenna!
Dotterns renovering är utspridd i hela huset! Ett kaos mötte mig redan i hallen när jag kom hem i morse. För i går byggdes hyllor och nytt skrivbord i det numera vit/röda rummet. Det saknas ännu ett hyllsystem i den gamla garderoben. Men den ska bli färdig i kväll och då ska resten av hennes prylar hitta hem. Dotterns rum blir verkligen upplyft ur en djup grop. Kolla här! Hon har planerat och utfört det mesta själv. (utom skickeriet och hylluppsättning) Bra jobbat!
Och under dagen ska jag dra fram som en tornado för att återställa resten av huset i beboeligt skick. Nu står jag inte ut längre. Jag vill ha tillbaka min vanliga ordning. Så snart ska Dottern skakas ur sängen, för hon ska självklart hjälpa till.
Så ja … vad sitter jag här för?

2 reaktioner på ”Släpp alla sköna semesterdrömmar …

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.