Finskt inlägg 4

Söndag 5.8 22.30

image

Det är söndag och därmed är vår första vecka här slut. (Nå, vi kom ju i onsdags så det var ingen hel vecka att tjafsa om) Idag blev det sol och värme. Snudd på riktig sommardag.
En dag lika planerad som våra övriga här. Planeringen är nödvändig om vi rent konkret ska få ihop allt vi vill på en kort vistelse. Men det känns som en lyckad planering så här långt. Vi hinner både allt och inget. Och det är bra. Allt består av det där som vi haft på önskelistan och inget består av de där stunderna med ingenting. Bara vara läget. På en solig terrass med blått hav som utsikt till exempel.
Så jag är nöjd! Förnöjsamt nöjd över hur bra vi har det.
Den där första dagen fick jag lite överväldigad panik över att vi inte skulle hinna allt vi ville. Att tiden skulle springa maraton med mig och jag skulle förlora. Men så drog jag igång en planering, för att få ordning på tiden. Sån är jag. Då stannade den av en aning.
Nu är den nere i normalhastighet igen, om inte långsammare, och vi fyller den med väsentligheter. Det är bra.

Dagen har tillbringats i olika sällskap. Vi har tittat på olika hus, träffat mycket folk och en nästan ny bebis och ett par kattungar. Ätit god lasagne och och bara mått så där i allmänhet superbt. Nu är klockan sen och huset tyst. Fönstret står på glänt för att släppa in av nattluften. Återstår bara att sova.

2 reaktioner på ”Finskt inlägg 4

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.